Chutney cu merisoare

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 ceapa rosie mare, tocata marunt
  • 3 catei de usturoi, toca ti
  • 340 g merisoare proaspete sau congelate
  • 1/2 cana zahar brun deschis Îndesat
  • 1/2 cana cirese uscate
  • 2 lingurite coaja rasa de portocala
  • 1/2 cana suc de portocale
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/8 lingurita enibahar
  • chutney cu merisoare

Mod de preparare

Într-o cratita mare, se incalzeste uleiul la foc

potrivit spre mic. Se adauga ceapa si usturoiul; se

prajesc, amestecând des, 7 minute sau pâna când

ceapa este frageda.

Se adauga merisoarele, zaharul brun, clresele

uscate, coaja si sucul de portocala, piperul, sarea si

enibaharul. Se fierb, amestecând din când in când.

10 minute sau pâna când se umfla merisoarele. Se

raceste la temperatura camerei. Se serveste la

temperatura camerei sau de la frigider.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise