Chutney de rosii-4-5 borcane mici

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 2 cepe
  • 1 ardei iute
  • 8 mere
  • 50g stafide
  • 100g zahar
  • 1 lingurita sare
  • 80 ml otet de vin
  • 10 cuisoare
  • 6 boabe enibahar
  • 1/2 baton scortisoara

Mod de preparare

Rosiile se taie cuburi si se dau in fiert cu ceapa si ardeiul iute ,tocate,merele taiate cuburi,stafidele,zaharul,sarea si otetul.Cuisoarele,enibaharul si scortisoara se asaza intr-un saculet de tifon si se plonjeaza in fiertura de rosii;se fierbe 60 minute.Se scot mirodeniile,se toarna in borcane si se pastreaza cca o luna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise