Chutney picant

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300gr. rosii
  • 1vanata mica
  • 2catei de usturoi
  • 1mar rosu
  • 100gr. stafide
  • 300gr. zahar
  • 1ardei rosu iute
  • 2cuisoare
  • ghimbir ras
  • 500ml. otet de mere
  • 1 ceapa
  • sare;

Mod de preparare

Se spala rosiile si vanata si se taie bucati.Marul se spala si se taie felii.Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.Se pun toate intr-o cratita, se adauga otetul, zaharul, stafidele, condimentele si sarea si, timp de o ora , se lasa sa fiarba, la foc potrivit.

Se pune sosul in borcane si se inchid ermetic.Se acopera cu o patura si se lasa sa se raceasca.

Acest sos picant, de inspiratie englezeasca, se poate consuma ca atare, cu paine integrala sau cu friptura de pasare si orez.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise