Chutney picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300gr. vinete,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1 mar(Golden auriu),
  • 100gr. stafide,
  • 300gr. zahar,
  • 1 ardei rosu iute,
  • 2 cuisoare,
  • ghimbir ras,
  • 5dl. otet de mere,
  • 1 ceapa;

Mod de preparare

1.Se spala vinetele, se taie capetele si , impreuna cu coaja , se taie bucati.

2. Marul se spala ,se taie felii;ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.Se pun toate intr-o cratita, se adauga otetul, zaharul ,stafidele, condimentele si sarea si timp de 1 ora fierbem.Punem sosul in borcane inchidem ermetic si , timp de 5 minute punem borcanele cu gura in jos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise