Cicoare la caserola

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cicoare
  • 3 cepe mari, tocate marunt
  • 1/2 cesti ulei de masline
  • 3 rosii, taiate felii subtiri
  • 4 linguri otet
  • putin zahar
  • putina sare
  • piper proaspat macinat(dupa gust)

Mod de preparare

Se prajeste ceapain ulei de masline pina se rumeneste . Se adauga cicoarea, rosiile, zaharul, sarea, otet si 2 cesti de apa.Se gusta pentru a vedea daca cicoarea este suficient de moale si, daca e nevoie , se adauga putin otet. Acest fel de mincare se serveste cald cu mult piper praospat macinat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise