Ciocanele de pui cu legume.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ciocanele de pui,
  • 2 morcovi potriviti,
  • un ardei gras(nu conteaza culoarea),
  • Un bostanel verde,
  • 2-3 fire de ceapa verde,
  • 200-300gr germeni de soia,
  • O lingurita pasta de rosii,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • O lingurita de pasta de ardei iute,
  • 500ml apa fierbinte,
  • O lingura de coliandru tocat,
  • Sare si piper dupa gust,
  • 100ml ulei.

Mod de preparare

Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta.

Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute.

Apoi adaugam ciocanelele dupa ce au fost bine absorbite de apa cu servet de hartie.

Cand ciocanelele au prins putin de culoare (pe pielita)adaugam pasta de rosii, lasam 2-3 minute apoi adaugam apa si usturoiul taiat cubulete.

Adaugam apoi ardeiul gras, ceapa, morcovul si sarea lasam 20 min. sa fiarba.

Aproape de final (cu 5 minute)cand legumele sant aproape gata adaugam bostanelul germeni de soia si coliandrul tocat.

Dupa ce ati inchis focul gustati din sos, daca este prea iute numai puneti piper,daca va place sosul mai picant adaugati si piperul.

Eu am servit preparatul cu orez simplu.

Sa aveti pofta!

Pentru a iesi sosul mai gros puteti adauga impreuna cu pasta de rosii si o lingura de faina alba.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise