Ciocanele de Pui cu Sos de Usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 caserola ciocanele de pui
  • 1 cubulet concentrat de pui Maggi
  • piper negru macinat
  • sare daca mai este cazul
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline.

Mod de preparare

Se curata si si se spala ciocanele.Intr-o tigaie non-stick, se incalzeste uleiul.Cand uleiul este incins se pun ciocaneele, se asezoneaza cu concentratul de pui si piper.Se prajesc usor pe ambele parti.Cand puiul a prins culoare pe ambele parti, se adauga 2 cani de apa calduta, astfel incat puiul sa poata fierbe.In prealabil se curata si se taie usturoil.Cand da primul clocot, se adauga peste pui.

Se lasa la fiert 10-15 minute, pana ce apa scade aproape total.

Sucul ramas va fi un nemaipomenit sos.

Se serveste alaturi de orez fiert sau de piure de cartofi, ori alt fel de garnitura simpla.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise