Ciocanele de Pui cu Sos de Usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 caserola ciocanele de pui
  • 1 cubulet concentrat de pui Maggi
  • piper negru macinat
  • sare daca mai este cazul
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline.

Mod de preparare

Se curata si si se spala ciocanele.Intr-o tigaie non-stick, se incalzeste uleiul.Cand uleiul este incins se pun ciocaneele, se asezoneaza cu concentratul de pui si piper.Se prajesc usor pe ambele parti.Cand puiul a prins culoare pe ambele parti, se adauga 2 cani de apa calduta, astfel incat puiul sa poata fierbe.In prealabil se curata si se taie usturoil.Cand da primul clocot, se adauga peste pui.

Se lasa la fiert 10-15 minute, pana ce apa scade aproape total.

Sucul ramas va fi un nemaipomenit sos.

Se serveste alaturi de orez fiert sau de piure de cartofi, ori alt fel de garnitura simpla.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise