Cioccolatina

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr zahar vanilat
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr unt
  • 2 linguri fana

Mod de preparare

(1) Se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilat, iar apoi cu cele 2 linguri de faina.

(2) Se topeste iocolata amaruie impreuna cu untul in bain-marie.

(3) Se bate albusul cu mixerul.

Se uneste (1) cu (2) si in cele din urma cu (3). Se lasa in cuptor la 180° pentru circa 30 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise