Ciocolata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -100g apa
  • -100g zahar
  • -75g cacao
  • -500g lapte praf
  • -1 pachet unt
  • -nuca sau alne
  • -esente:rom sau vanilie

Mod de preparare

Se fierbe zaharul cu apa, apoi se adauga untul si se amesteca pana se topeste. Se adauga laptele si cacaua amestecate in prealabil. Toata compozitia se amesteca repede sa nu se inchege. Nucile se pun la sfarsit. Compozitia se pune intr-o forma si se pune la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise