Ciocolata de casa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr zahar
  • 100 ml apa
  • 250 gr lapte praf
  • 50 gr cacao
  • 100 gr unt
  • 150 gr nuca.

Mod de preparare

Se fierbe zaharul cu apa de cand da in clocot 7-8 minute,se adauga untul iar dupa ce s-a topit se pune laptele praf si cacaoa (amestecate inainte),se adauga nuca prajita si taiata bucatele,se amesteca repede si se rastoarna intr-o tava unsa cu unt.Se lasa la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise