Ciocolata de casa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr zahar
  • 500 gr lapte praf (exclus cel pt sugari)
  • 200 gr unt
  • 100 gr cacao
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Se prepara mai intai un sirop din apa, unt si zahar. Se tine pe foc pana se topeste zaharul. Separat se amesteca laptele praf cu cacaua, apoi se adauga progresiv siropul si se amesteca pana la omogenizare. Nu se mai pune pe foc. Ciocolata se intinde pe o tava unsa cu unt si se lasa la intarit dupa preferinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise