Ciocolata de casa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr lapte praf raraul
  • 500gr. zahar
  • 150ml apa
  • un pachet unt
  • vanilie,es rom, alune sau nuci
  • cacao,4 lg

Mod de preparare

Se pune pe foc zaharul, cu zah. vanilat , apa si se fierbe pana se formeaza un sirop, care ii facem proba cu picatura.

Dupa ce siropul s-a legat, se adauga laptele praf cernut, si se mesteca bine, apoi untul, si alunele.

Se pregateste un vas yena, se unge cu unt, si se pune 12 din compozitie.

Se netezeste si se pregateste cealalta 1|2, in care se pune cacaoa, es. de rom ,amestecandu-se bine.

Se toarna peste cealalta 12 alba si se intinde bine

Apoi cu o furculita, amestecam de sus in jos , ca sa iese culorile intercalate.

Deasupra presaram bomboane mici de ciocolata, si dam la rece pana a doua zi !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise