Ciocolata de casa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g zahar
  • 1 pahar apa
  • jumatate pachet de margarina
  • 5 linguri cacao si 500g lapte praf.

Mod de preparare

Zaharul se pune la fiert cu apa, iar cand clocoteste se adauga margarina si cacao. Cand e aproape rece se adauga laptele praf si se pune in tava, se lasa sa se intareasca apoi se serveste.( se mai pot pune in ea si stafide, alune, rom, nuci)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise