Ciocolata de casa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sirop
  • vanilie
  • cacao
  • ciocolata de casa
  • lapte
  • baton de ciocolata
  • gheata
  • ciocolata

Mod de preparare

Ingrediente: 150 g unt, 250 g lapte praf, 100 g cacao, 500 g zahar, 150 ml apa. Preparare: Se amesteca foarte bine untul cu laptele si cacaoa, pana se formeaza o pasta omogena. Se fierbe un sirop din zahar cu apa, pana se leaga ca pentru dulceata. Racorit, se toarna peste pasta. toarna in diferite forme sau tavite pentru gheata, care se tin la rece (zero grade) cel putin 12 ore. Formele se ung cu unt inainte de a se umple. Se obtine 1 kg ciocolata. S epoate pune in siro 1/2 baton de vanilie sau, cand se toarna in forme, se pun alune.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise