Ciocolata de casa alba

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 450 grame zahar
  • 10 ml esenta de rom
  • esenta vanilie sau portocala (optional)
  • 170 grame unt
  • 500 grame lapte praf

Mod de preparare

1. Amestecati zaharul cu 150 ml apa intr-o craticioara.Fierbeti compozitia aproximativ 10 minute pana se leaga intr-un sirop cleios.

2. Adaugati untul si luati vasul de pe foc.Amestecati pana se topeste.

3. Puneti intr-un vas laptele praf cu esentele si adaugati incet siropul obtinut anterior.

4. Amestecati energic.

5. Intindeti compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei sau pusa hartie de copt

6. Lasati la rece timp de 2-3 ore.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise