ciocolata de casa cu alune

Timp pregatire
360 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. unt
  • 250 gr. lapte praf
  • 100 gr. cacao
  • 500 gr. zahar
  • 150 l apa
  • unt pentru tava; vanilie
  • alune

Mod de preparare

Se pune la foc apa cu zagarul.Cand se formeaza un sirop bine legat seia de pe foc si se adauga untul apoi laptele praf, cacaoa,si se ameste bine sa nu se formeze cocoloase.

Se adauga esenta de vanilie si alunele.

Se pune intr-o tava unsa cu unt si se lasa aproximativ 6 ore in frigider pentru a se raci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise