Ciocolata de casa in 3 straturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet lapte praf
  • Margarina Unirea
  • 2,3 linguri cacao
  • esenta rom
  • 3 linguri nuca macinata
  • 3 linguri nuca de cocos

Mod de preparare

1 pachet de lapte praf se imparte in trei castroane.

Primul castron se amesteca laptele praf cu 2,3 linguri cacao +esenta de rom.

Al doilea castron se amesteca laptele praf cu 3 linguri nuca macinata.

Al treilea castron se amesteca laptele praf cu 3 linguri nuca de cocos.

Intr-o craticioara se pune intr-un pahar mic (ca pentru baut tiuca) 30 ml apa cu 5 linguri de zahar si se da in clocot.Se dauga un sfert de margarina Unirea,pana se topeste si se pune primul castron cu laptele praf amestecat cu 2,3 linguri cacao si cu esenta de rom.(se mai adauga lapte praf daca este moale),

La fel si cu celelalte castroane,aceeasi apa si 5 linguri de zahar.

Folia pe masa se da cu margarina,si se pune prima compozitie,cea cu cacao,apoi deasupra a doua compozitie,cea cu nuca si ultima cea de a treia compozitie ,cea cu nuca de cocos.Compozitia trebuie sa fie moale ca o plastelina si se intinde rece.Se impatureste bine si se pune la congelator cam 2 ore dupa care in frigider.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise