Ciocolate Fudge Cake

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua,
  • cacao si
  • zahar dupa gust,
  • 50g margarina,
  • praf de scortisoara,
  • 100g lapte,
  • 3linguri de faina,
  • praf de copt un varf
  • lingurita ciocolata rasa sau din borcan 2 linguri

Mod de preparare

Se pun la foc in cratita, margarina si cacao,l aptele si zaharul, se incorporeaza ciocolata cand e calda compozitia (asta este sosul).

Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga faina si praful de copt stins, putin din sos dar sa fie un pic racit, la urma se adauga albusurile batute spuma si sa pun in tava(yena) unsa cu unt sau margarina si tapetata cu cacao, 30 minute la 180. Se scoate din cuptor se lasa la racit si se toarna sosul, se serveste rece, e delicioasa pt cine prefera ciocolata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise