Ciocolatoasa cu cirese

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8oua
  • 15 linguri de zahar
  • 250 g unt
  • 8 linguri faina
  • 500g cirese fara samburi
  • 4 linguri cacao
  • 1 pliculet praf de copt
  • esenta de rom
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, pana se topeste, apoi adaugam untul topit si esenta de rom, amestecand pana la omogenizare. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cele 4 liguri de cacao. Omogenizam.

Adaugam si spuma de albus, amestecand cu grija. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie pergament. Deasupra, adaugam ciresele curatate de samburi si tavalite printr-un strat fin de faina. Dam la copt 30 de minuute, la 200 g Celsius.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise