cioculet de vrabiuta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 kg piersici
  • aluat:
  • 2 albusuri,
  • 20 gr.faina
  • lapte(1 litru)
  • zahar
  • crema:
  • un tub frisca
  • cacao
  • granule cacao
  • capsuni(ochisorii)
  • suc lamaie

Mod de preparare

se prepara aluatul intr-o cratita,cu albusurile,faina,zaharulsi un sfert de lapte.se asaza o jum.de aluat intr-o tava triunghi,iar restul,in alta tava.se baga la cuptorul incins ptr.30 min.se scoate si se lasa la racit.intre timp,se prepara crema.se amesteca restul de lapte,sucul de la lamaie si putin din cacao,si siropul de la cutia de capsini.se unge cu crema prin blaturi,iar la sf.,se unge cu frisca din tub.se asaza doua capsuni,ca doi ochisori.se presara granulele.pofta buna!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise