Ciolan afumat cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr ciolan afumat dezosat
  • 1 capatana de usturoi
  • 30 ml ulei
  • 50 gr sos pesto
  • 1/2legatura de marar
  • 2 foi de dafin
  • 20 gr sare
  • 2 gr boabe de piper
  • 2 gr boia

Mod de preparare

Ciolanul se fierbe cu putina sare, foile de dafin, boabele de piper si 2-3 catei de usturoi.

Restul de usturoi se face mujdei la care se adauga boiaua. Dupa ce a fiert ciolanul, se taie feli, iar jumatate din ciolan se ung cu sosul pesto. Se acopera cu restul feliilor si se da la cuptor 10 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise