Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ciolan afumat cu os
  • sare, piper, cuisoare,usturoi
  • cartofi
  • putina branza telemea
  • optional :smantana

Mod de preparare

Ciolanul se aseaza intr-o tava. Se impaneaza cu catei usturoi si cuisoare.

Se baga la cuptorul preincalzit in primele 10 minute la foc iute apoi se pune folie de aluminiu si se reduce focul. Se lasa asa vreo 2-3 ore sa se patrunda bine si sa se rumeneasca frumos.

Dupa ce e gata, trecem la cartofi ii curatam de coaja si ii crestem dar nu pana jos, se pun in folie de aluminiu si la cuptor cu ei la foc mai iute. Ii intepam cu o scobitoare si daca trece testul scobitorii sunt gata.

Ii scoatem din tipla si intre crestaturi punem bucatele de branza.

O bunatate!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise