CIORBA DE COASTE DE PORC SI CARTOFI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • coaste de porc,
  • morcovi,
  • cepa,
  • cartofi,
  • bulion,
  • sare,
  • un ou,
  • patrunjel.

Mod de preparare

Se pun coastele taiate la foc in apa cu sare.

Se lasa sa dea un clocot pana cand se fierbe carnea de pe coaste

Se curata morcovii si ceapa si se toaca marunt.

Se curata si spala cartofii si apoi se taie in cuburi. Cand carnea este aproape fiarta, pun ceapa, morcovii si cartofii si se mai lasa sa fiarba. Dupa ce legumele au fiert, se adauga bulion, sare si oul batut.

La final se pune patrunjelul de asemea tocat si el.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise