Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata de telina
  • 1 ardei gras
  • 1 ou
  • 100 ml iaurt
  • ulei pt calit legumele
  • bors, dupa gust
  • sare si piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete.

Se calesc legumele, in afara de dovlecei.

Se toarna 2 litri de apa in oala si se lasa sa fiarba legumele la foc mic.

Dupa ce au fiert, se adauga dovleceii. Dupa ce au fiert se adauga borsul.

Se scoate un polonic de supa intr-un bol si se lasa deoparte sa se raceasca.

Se bate oul cu iaurtul, se amesteca cu supa si se pun in oala. Se amesteca repede cu un tel. Se lasa sa mai dea cateva clocote.

Se adauga patrunjel verde tocat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise