Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata de telina
  • 1 ardei gras
  • 1 ou
  • 100 ml iaurt
  • ulei pt calit legumele
  • bors, dupa gust
  • sare si piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete.

Se calesc legumele, in afara de dovlecei.

Se toarna 2 litri de apa in oala si se lasa sa fiarba legumele la foc mic.

Dupa ce au fiert, se adauga dovleceii. Dupa ce au fiert se adauga borsul.

Se scoate un polonic de supa intr-un bol si se lasa deoparte sa se raceasca.

Se bate oul cu iaurtul, se amesteca cu supa si se pun in oala. Se amesteca repede cu un tel. Se lasa sa mai dea cateva clocote.

Se adauga patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise