Ciorba de dovlecel

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcan dovlecel( pus pe iarna) sau un dovlecel crud razuit
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • marar verde
  • Bors Magic( otet sau lamaie)
  • Vegeta

Mod de preparare

Morcovii curatati se taie rondele si se calesc putin in doua linguri ulei. Se adauga celelalte legume curatate , apa m=necesara, pasta de tomate si o lingura rasa cu vegeta . Se lasa sa fiarba legumele si cind sunt aproape fierte se adauga dovlecelul. Dupa ce a fiert si acesta se acreste ciorba si se presara marar verde tocat.

Se serveste cu ardei iute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise