Ciorba de fasole uscata cu tarhon

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g fasole uscata
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1/2 gulie
  • 2 rosii bine coapte
  • tarhon
  • cimbru
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Fasolea se spala bine si se pune la inmuiat de seara. A doua zi dimineata se arunca apa de pe ea.

Zarzavatul se curata si se taie , ceapa o lasam intreaga( la sfarsit se arunca)

Un morcov il sotam in putin ulei pentru a da o culoare placuta portocalie ciorbei.

Dupa ce morcovul s-a sotat adaugam restul zarzavatului, fasolea , rosiile si apa necesara. Asezonam ciorba si lasam sa fiarba bine toate legumele.

La sfarsit presaram marar verde deasupra.

Cine vrea ca ciorba sa fie mai acra se poate folosi zeama de pe ardeiul iute pus la murat.

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise