Ciorba de fasole uscata cu tarhon

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g fasole uscata
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1/2 gulie
  • 2 rosii bine coapte
  • tarhon
  • cimbru
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Fasolea se spala bine si se pune la inmuiat de seara. A doua zi dimineata se arunca apa de pe ea.

Zarzavatul se curata si se taie , ceapa o lasam intreaga( la sfarsit se arunca)

Un morcov il sotam in putin ulei pentru a da o culoare placuta portocalie ciorbei.

Dupa ce morcovul s-a sotat adaugam restul zarzavatului, fasolea , rosiile si apa necesara. Asezonam ciorba si lasam sa fiarba bine toate legumele.

La sfarsit presaram marar verde deasupra.

Cine vrea ca ciorba sa fie mai acra se poate folosi zeama de pe ardeiul iute pus la murat.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise