Ciorba de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • o bucata telina
  • 1 ardei gras
  • 200 gr pastai
  • un dovlecel
  • 4 cartofi
  • 1 l bors
  • 500 ml suc de rosii
  • 2 l apa
  • sare
  • piper
  • leustean
  • ulei pentru calit legumele

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras se toaca marunt si se pun la calit in cateva linguri de ulei. Dupa aprox 10', se pun pastaile si dovlecelul taiate in prealabil si se mai lasa 5'. Dupa aceea, se adauga apa si se fierbe pana se inmoaie legumele. Se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba 10-15'. Se adauga apoi, sucul de rosii, borsul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa sa dea cateva clocote, apoi se da deoparte de pe foc si se adauga leusteanul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise