Ciorba de loboda

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • o telina mica
  • 4 legaturi mari de loboda
  • 3 linguri orez fiert
  • zeama de lamaie
  • 1 legatura patrunjel si una de leustean
  • 2-3 cuburi de knorr de legume

Mod de preparare

1. Punem intr-o oala 3.5. l apa, cand apa clocoteste punem 2 cuburi de knorr de legume, lasam sa mai dea in cateva clocote, intre timp tocam ceapa, morcovul, telina si le punem peste supa obtinuta din apa cu knorr.

2. Dupa ce fierb putin legumele adaugam si cartofii taiati cubulete

3. Separat fierbem putin orez pe care-l vom pune spre sfarsitul ciorbitei.

Tocam loboda, patrunjelul si leusteanul.

4. Dupa ce s-au fiert legumele adaugam loboda, o parte dun verdeata, mai condimentam cu sare sau knorr (fiecare dupa preferinta).

5. Adaugam si orezul fiert, zeama de lamaie si mai lasam cca 5\'

Oprim focul si mai adaugam patrunjel si leustean tocat marunt, acoperim cu un capac si o lasam putin \"sa se odihneasca\". Se poate servi rece sau calda.

POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise