ciorba de pui cu taitei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 kg carne de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 20 g sare
  • 2l apa
  • 1 legatura patrunjel.

Mod de preparare

Bucatile de carne spalate se pun intr-o oala cu apa rece si se fierbe pe foc mic descoperit.In acest timp se curata,se apala si se taie bucatele mici morcovul,patrunjelul si ceapa se toaca.Se indeparteaza spuma de pe supa si se introduc legumele.Se lasa sa fiarba incet 1/2 ore.Dupa ce a fiert carnea se adauga putina sare,patrunjelul verde taiat mic si se lasa sa fiarba 5 minute si apoi taiteii

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise