Ciorba de pui radauteana

Legumele se curata, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • piept de pui de pui cca. 500 g,
  • ceapă galbenă 2 bucăți,
  • morcov 1 bucată,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1 bucată,
  • ardei gras verde 1 bucată,
  • gălbenușuri de ou 2 bucăți,
  • ulei de floarea soarelui cca. 50 ml,
  • smântână grăsime 24% cca. 250 ml,
  • leuștean cca. 1/2 legătură,
  • sare de mare cu mirodenii,
  • piper proaspăt măcinat

Mod de preparare

Legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei. Se adaugă pieptul de pui tăiat fâșii, apoi se completează cu apă, se asezonează de sare, piper și leuștean, și se lasă la fiert semiacoperit la foc mediu ptr cca. 30 de minute. Pentru finalizarea ciorbiței, gălbenușurile de ou se bat energic cu smântâna și se adaugă la finalul gătirii, cu focul oprit, amestecându-se energic pentru a nu se ”îmbrânzi” ciorbița, deoarece ciorbița încă e fierbinte;). Se servește cu adaos de smântână, asezonată cu oțet simplu sau iute, de la ardeii iuți și verdeață tocată mărunt.

Poftă bună!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise