CIORBA DE VACUTA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un kilogram de pulpa de manzat
  • - 2 cepe mari
  • - 2 morcovi
  • - 2 ardei grasi
  • - 200 grame de mazare
  • - 150 grame de porumb
  • - bulion 5-6 linguri
  • - sare de lamaie
  • - delicat 5 linguri
  • - o telina
  • - o legatura de patrunjel verde
  • - 10 cartofi
  • - putin ulei
  • - sare

Mod de preparare

1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Prima apa o schimb intotdeauna

2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta.

3.Toate legumele sunt taiate marunt si se inabusa intr- o cratita cu 2 linguri de ulei timp de 15 minute.

4.Cand carnea este aproape fiarta se adauga toate legumele.

5.Inainte cu 10-15 minute sa fie ciorba gata adaugam bulionul, delicatul si putina sare de lamaie ca sa o acrim

6.Cand ciorba este gata se presara pe deasupra patrunjelul tocat marunt.

7.Sfat.Pentru ca manzatul sa fiarba mai repede se pune in oala o lingurita de inox.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise