Ciorba de vacuta simpla si extrem de gustoasa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de vacuta - gulas sau manzat
  • legume: 2 cartofi, jumatate de telina, 1 morcov, 1 pastarnac, 1/4 telina sau o telina mica
  • bors
  • leustean
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele cam de marimea unei perisoare si se pune la fiert cam o ora. Dupa ce se ia spuma, se adauga legumele si se lasa impreuna la fiert inca o jumatate de ora. Se adauga 0.5 l de bors fiert initial intr-o oala si apoi se adauga la sfarsit 500 gr de smantana. Inainte de a opri focul puneti jumatate de legatura de leustean taiata marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise