Ciorba de vara cu dovlecei si piept de rata

Se spala, se curata de coaja si se toaca marunt morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 l bors
  • 1 buc piept de rata
  • 3 dovlecei mici
  • 4 rosii
  • 3 cepe
  • 1 ardei kapia
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • Cateva fire de leustean
  • Sare, piper
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura pasta de tomate de casa

Mod de preparare

Se spala, se curata de coaja si se toaca marunt morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel.

Se spala si se taie marunt ardeiul kapia si dovleceii.Se curata ceapa si se taie marunt.

Se pun legumele la fiert impreuna cu pieptul de rata intreg, sare, piper, uleiul de masline si apa cat sa le acopere.

Dupa ce s-a inlaturat spuma formata se scoate pieptul de rata si se taie cubulete mici.

Se pune pieptul de rata inapoi in ciorba.Se curata rosiile de coaja , se taie marunt si se adauga la ciorba.

Se fierbe borsul separat se adauga la ciorba impreuna cu pasta de tomate si se mai lasa sa dea in clocot.

La final se adauga leustean fin tocat.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise