Ciorba de vara cu dovlecei si piept de rata

Se spala, se curata de coaja si se toaca marunt morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 l bors
  • 1 buc piept de rata
  • 3 dovlecei mici
  • 4 rosii
  • 3 cepe
  • 1 ardei kapia
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • Cateva fire de leustean
  • Sare, piper
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura pasta de tomate de casa

Mod de preparare

Se spala, se curata de coaja si se toaca marunt morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel.

Se spala si se taie marunt ardeiul kapia si dovleceii.Se curata ceapa si se taie marunt.

Se pun legumele la fiert impreuna cu pieptul de rata intreg, sare, piper, uleiul de masline si apa cat sa le acopere.

Dupa ce s-a inlaturat spuma formata se scoate pieptul de rata si se taie cubulete mici.

Se pune pieptul de rata inapoi in ciorba.Se curata rosiile de coaja , se taie marunt si se adauga la ciorba.

Se fierbe borsul separat se adauga la ciorba impreuna cu pasta de tomate si se mai lasa sa dea in clocot.

La final se adauga leustean fin tocat.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise