Intr-o oala,se pune uleiul;cind e fierbinte,se pun morcovii,ceapa,usturoiul(toate taiate marunt);se prajesc putin.Dupa aceea se pune,ardeiul,varza,rosiile,tulpina de telina,taiate felii.Se pune peste ele, apa fierbinte si cam 1 lingura vegeta;se pune sare,dupa gust.Se fierb,semiacoperit cca 40 minute.Se pun citeva frunze de telina(tocate);se amesteca;se fierbe inca 2-3 clocote.
Se ia de pe foc,se pun vreo 3-4 lingurite de zeama de lamiie,sau dupa gust;nu se mai fierbe.Se serveste fierbinte,cu smintina.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise