CIORBA DE VARZA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 morcovi
  • -1 ceapa
  • -1 ardei dulce
  • -2 rosii
  • -1 tulpina telina
  • -200 g varza
  • -vegeta
  • -sare
  • -zeama de lamiie
  • -cca 2 linguri untelemn
  • -1,5 l apa
  • -citeva frunze de telina(tocate)

Mod de preparare

Intr-o oala,se pune uleiul;cind e fierbinte,se pun morcovii,ceapa,usturoiul(toate taiate marunt);se prajesc putin.Dupa aceea se pune,ardeiul,varza,rosiile,tulpina de telina,taiate felii.Se pune peste ele, apa fierbinte si cam 1 lingura vegeta;se pune sare,dupa gust.Se fierb,semiacoperit cca 40 minute.Se pun citeva frunze de telina(tocate);se amesteca;se fierbe inca 2-3 clocote.

Se ia de pe foc,se pun vreo 3-4 lingurite de zeama de lamiie,sau dupa gust;nu se mai fierbe.Se serveste fierbinte,cu smintina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise