Ciorba de varza acra- de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g varza acra
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • marar verde
  • zeama de varza
  • vegeta
  • pasta de tomate
  • 1-2 catei usturoi
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se spala varza marunta in mai multe ape sa-si piarda din acreala.

Morcovii se curata, se taie rondele si se calesc in putin ulei.

Se adauga varza spalata si se cimpleteaza cu apa necesara.Adaugam patrunjelul radacina taiat rondele si ceapa.

Potrivim gustul de vegeta si piper si adaugam usturoiul.Lasam sa fiarba bine.

Cind toate sunt fierte se adauga zeama de varza- dupa gust -pasta de tomate si mararul verde tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise