Ciorba de varza cu bulion

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza proaspata
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 praz
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar verde
  • 1/2 l bulion de casa
  • 1-2 ardei iuti
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se taie marunt, la fel si ardeiul iute.

Varza se taie fideluta.

Ceapa se curata si se lasa intreaga.

Zarzavatul se inabusa cateva minute in putin ulei pentru a da savoare ciorbei.

Se pune apa necesara peste zarzavat apoi se adauga ceapa si varza. Pinem sare si piper si partile mai groase ale mararului. Lasam sa fiarba toate legumele.

Cand sunt toate fierte adaugam bulionul si lasam sa dea in clocot.

Deasupra ciorbei presaram marar verde tocat.

Se serveste cu ardei iute.

Pofta mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise