CIORBA DE VITA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de vita
  • 300 g cartofi
  • ceapa
  • morcovi, patrunjel,
  • bulion
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pune carnea de vita intr-o oala la fiert cu apa. Se lasa la fiert pana cand carnea se inmoaie (pana se face cruda). Apoi se adauga cartofii taiati marunt cubulete, patrunjelul, sare, piper dupa gust, bulion. Se poate servi acrita cu otet sau sare de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise