Ciorba de vita cu fasole verde

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (8 portii):
  • 500g carne de vita taita cubulete
  • 800g fasole verde la conserva (cu rosii si condimente)
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • 4 teline
  • 2 pastarnac
  • Un sfert gulie
  • Delikat
  • 200g rosii conserva
  • Bors praf
  • Piper
  • Patrunjel

Mod de preparare

Se fierbe carnea de vita la foc mic si se spumeaza, timp de 2 ore jumatate sau pana o gustati si este frageda. Se completeaza cu apa fierbinte, pana la 4 litri. Se adauga ceapa, morcovii, telina, gulia, pastarnacul, toate taiate marunt. Dupa ce dau in clocot se adauga fasolea verde si rosiile de la conserva. Se lasa 5 minute apoi se adauga bors, delikat si piper dupa gust. Se presara patrunjel dupa ce s-a stins aragazul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise