Cirnati de porc cu sos de vin

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g cirnati
  • ½ pahar de vin alb
  • 50 g unt
  • nucsoara
  • 1 kg cartofi
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Se fierb 5 minute cirnatii cu ½ ceasca de apa clocotita. Se arunca apa si se inlocuieste cu vin. Se adauga nucsoara cit o boaba de piper si untul. Se acopera si se fierb la foc potrivit 15 minute.

Se servesc cu cartofi fierti in apa cu sare si apoi presarati cu verdeata

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise