Ciulama ca la bunica

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de gaina
  • o lingura de faina
  • 1 ceasca smantana
  • 1 cescuta supa de gaina
  • sare, piper, patrunjel verde

Mod de preparare

Bat smantana cu faina, diluez cu supa, dau un clocot. Adaug carnea, condimntez, presar cu patrujnel verde, mai las cateva minute pe foc.

Servim cu mamaliguta sau piure de cartofi si salata de ardei kapia sau ardei grasi (iarna cu muraturi).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise