Ciulama cu branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ml ulei;
  • 2 linguri de faina;
  • 2 cani cu lapte;
  • 400 - 500 grame branza de oaie (nesarata).

Mod de preparare

Se pune o cratita la incins pe aragaz, se pune uleiul, dupa care se adauga faina si se amesteca pana la omogenizare.

Se adauga usor laptele, se amesteca usor in continuare, pana se ingroasa sosul, dupa care se adauga branza, in cantitati mici, putand sa o puneti pe toata.

Se amesteca bine ingredientele, se mai lasa 1-2 minute si se ia de pe foc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise