Ciulama cu branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ml ulei;
  • 2 linguri de faina;
  • 2 cani cu lapte;
  • 400 - 500 grame branza de oaie (nesarata).

Mod de preparare

Se pune o cratita la incins pe aragaz, se pune uleiul, dupa care se adauga faina si se amesteca pana la omogenizare.

Se adauga usor laptele, se amesteca usor in continuare, pana se ingroasa sosul, dupa care se adauga branza, in cantitati mici, putand sa o puneti pe toata.

Se amesteca bine ingredientele, se mai lasa 1-2 minute si se ia de pe foc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise