Ciulama cu limba de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o limba de porc
  • - 2 cepe
  • - 1 morcov
  • - 5 linguri ulei
  • - 5 linguri faina
  • - sare
  • - piper
  • - 2 catei de usturoi
  • - jumatate legatura de patrunjel

Mod de preparare

Se taie limba de porc in bucati si se fierbe in apa sarata (cam 2 litri de apa), dupa primul clocot se spumeaza si se adauga ceapa si morcovul si patrunjelul taiate marunt.

Separat, intr-o cratita, se pune faina in uleiul incins si dupa ce se rumeneste putin, se stinge cu supa in care a fiert limba si legumele, amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Se fierbe 30 minute. Daca este nevoie se mai adauga supa.

Cand totul este fiert, se pune usturoiul pisat, bucatile de carne, verdeata si se mai da intr-un clocot.

POFTA BUNA!!!:*

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise