CIULAMA CU MAMALIGUTA

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • -piept pui
  • -1 ceapa mica
  • -2,3 catei usturoi
  • -2 linguri faina
  • -ulei
  • -200ml smantana
  • -ciuperci

Mod de preparare

Se taie pietul de pui cubulete si se pune la calit in ulei, impreuna cu ceapa, taiata mic, usturoiul si cu ciupercile. Se lasa cateva minute si se toarna o cana de apa. se lasa sa fieba 15 min, maxim, apoi se amesteca bine smantana cu faina, sa nu faca cocoloase si se toarna peste cane. se mai lasa sa fiarba 5 min la foc mic. se presara marar si se serveste cu mamaliguta .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise