Ciulama de cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mic
  • 1 patrunjel mic
  • 2-3 linguri faina
  • 2 linguri unt sau untura
  • ½ pahar lapte
  • sare

Mod de preparare

Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie ca fideaua, punindu-se la fiert cu ½ litru apa. Cind este fiert zarzavatul, se strecoara si se arunca, se pun cartofii taiati bucati in zeama de zarzavat, sarea si laptele si se lasa sa fiarba pina cind sint fierti cartofii. Se prajeste in alta cratita faina cu untul sau cu untura pina capata culoarea aurie si se stinge cu zeama in care au fiert cartofii, amestecind cu lingura ca sa nu se faca cocoloase. Se pun apoi si cartofii si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.

Se serveste fierbinte

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise