Ciulama de ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • smantana
  • 500 gr. ciuperci
  • piper, sare

Mod de preparare

Cartoful se pune la fiert cu putina sare.

Ceapa se caleste pana devine aurie, apoi se scoate separat.

In uleiul unde am calit ceapa se adauga ciupercile.

Cartoful fiert si ceapa se zdrobesc cu furculita sau cu blender-ul si se adauga peste ciuperci, dupa ce si-au lasat apa.

Se adauga smantana, sarea si piperul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise