ciulama de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie ciuperci(circa 400 gr)
  • 50 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurifaina
  • 1 legatura patrunjel
  • 1lingura vegeta
  • 1 capatana usturoi

Mod de preparare

Ciupercile se scot din cutie, se spala si se pun la fiert intr-o craticioara de 1,5 litri cu o cana de apa.Intr-un castron se amesteca smantana cu faina, vegeta si, la sfarsit, punem laptele. Turnam sosul peste ciupercile care au dat deja 2-3 clocote.Se fierbe 5 minute, timp in care continuam sa amestecam.Oprim focul.Din usturoi se poate face mujdei separat, fara a se pune usturoiul in ciulama.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise