ciulama de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie ciuperci(circa 400 gr)
  • 50 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurifaina
  • 1 legatura patrunjel
  • 1lingura vegeta
  • 1 capatana usturoi

Mod de preparare

Ciupercile se scot din cutie, se spala si se pun la fiert intr-o craticioara de 1,5 litri cu o cana de apa.Intr-un castron se amesteca smantana cu faina, vegeta si, la sfarsit, punem laptele. Turnam sosul peste ciupercile care au dat deja 2-3 clocote.Se fierbe 5 minute, timp in care continuam sa amestecam.Oprim focul.Din usturoi se poate face mujdei separat, fara a se pune usturoiul in ciulama.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise