ciulama de ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 1 cescuta lapte

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala, se taie si se fierb in apa sarata atit cit sa la acopere.

Cand sant gata, se strecoara si zeama lor se pastreaza.

Se prajeste usor faina in unt, se stinge cu zeama in care au fiert ciupercile, se adauga o cescuta de lapte si se lasa la fiert pina ce sosul este potrivit de gros.

Se adauga ciupercile si se mai fierb 10 minute.

Se servesc cu mamaliga.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise