ciulama de ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 1 cescuta lapte

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala, se taie si se fierb in apa sarata atit cit sa la acopere.

Cand sant gata, se strecoara si zeama lor se pastreaza.

Se prajeste usor faina in unt, se stinge cu zeama in care au fiert ciupercile, se adauga o cescuta de lapte si se lasa la fiert pina ce sosul este potrivit de gros.

Se adauga ciupercile si se mai fierb 10 minute.

Se servesc cu mamaliga.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise