Ciulama de ciuperci (bureti)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un kg ciuperci (bureti)
  • putina apa
  • 1-2 linguri de faina
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se curata de membrana fiecare palarie, se desprinde de piciorus si se spala repede, in apa rece, cu ajutorul unui burete moale de vase.

Se pun la fiert in cca 500 ml apa si putina sare. Le puteti fierbe asa bucati mari sau taiate in 3-4, impreuna cu piciorusul.

Dupa 15 minute se scot ciupercile (buretii) cu o paleta iar in zeama rezultata se bate faina si se pune pe foc sa dea cateva clocote si sa se lege.

In sos se pun apoi ciupercile, se mai lasa la foc mic cca 5 min amestecand sa nu se prinda.

Se servesc langa o mamaliguta fierbinte.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise