Ciulama de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cutie smantana
  • 2-3 linguri faina
  • o ceapa mare
  • ulei
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • o legatura marar

Mod de preparare

Se prajeste puiul, se adauga ceapa pt calit si se innabuse cu un paharel de apa se lasa 10 min, se adauga ciupercile din smantana si faina se face un amestec ce se pune peste carne si ceapa, se potriveste de sare piper se presara marar peste mancare in farfurie

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise