Ciulama de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 200 ml lapte
  • 200 ml smantana
  • 5 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 ceapa mai mare
  • ulei
  • 300 gr de ciuperci
  • 1 galbenus de ou

Mod de preparare

Calesti ceapa cand devine sticloasa adaugi ciupercile dupa 5 minute adaugi pulpele si o cana de apa separatsa nu uiti sa ai o oala cu apa calda daca este nevoie dupa ce sau fiert pulpele, faci un sos dintr-un galbenus de ou faina, smantana si lapte, amesteci foarte bine ca sa nu faci cocoloase si-l adaugi in mancare amestecand continuu potrivesti de condimente si poti servi cu muraturi si mamaliguta.

Va pup si pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise